Angelica

Over Angelica

Mijn naam is Angelica, ik ben 30 jaar oud en ik woon in Amersfoort, Utrecht. Ik ben op zoek naar een leuke en serieuze man die ook op zoek is naar een relatie. Seks is niet het eerste waar ik naar op zoek ben, maar wel een fijne man voor een vaste relatie.

heb je interesse? Dan ben ik op zoek naar een man met een goed gevoel voor humor, die serieus en betrouwbaar is. Als je een leuke man bent met een goede kijk op het leven, dan ben ik misschien wel op zoek naar jou!

Ik ben een sexy vrouw met een optimistische blik op het leven. Ik hou van reizen, lezen, koken, naar muziek luisteren en leuke dingen met mijn vrienden doen. Ik hou niet van harde muziek en ben ook niet van het partyscene.

Ik ben een romantische vrouw met een goed gevoel voor humor. Ik ben op zoek naar iemand met wie ik fijn kan praten, liefde kan delen, die me kan steunen, liefdevol is en mij kan verrassen.

Als je een leuke, sexy man bent en op zoek naar een leuk contact voor een serieuze relatie, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Stuur me een bericht om te kijken of we een klik hebben en wie weet wat de toekomst ons brengt!Leeftijd: 30     Haar kleur: Rood     Haar type: Lang     Provincie: NL: Utrecht     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Angelica?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact