Sonja

Over Sonja

Mijn naam is Sonja en ik ben 22 jaar oud. Ik ben op zoek naar een leuke, spontane man die serieus is maar niet te serieus. Humor is uiteraard een must! Ik ben op zoek naar iemand die serieus is in de liefde.

Ik ben een echte avonturier en hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Ik ben ook een liefhebber van kunst en cultuur en hou van reizen. Ik hou ook van lekker eten en drinken, en ik ben altijd op zoek naar nieuwe culinaire avonturen.

Ik ben op zoek naar iemand die begrijpt dat het leven niet alleen maar om serieuze dingen gaat. Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen te lachen en gekke dingen te doen. Iemand die ook het leven kan waarderen en van elk moment kan genieten.

Ik ben ook op zoek naar iemand die net zo serieus is in de liefde als ik. Iemand die open en eerlijk is, en die ook begrijpt hoe belangrijk het is om respect te hebben voor elkaar.

Dus als je denkt dat je de juiste man bent en interesse hebt om een leuk contact of date te starten, laat dan zeker van je horen. Ik ben er klaar voor om een nieuwe avontuur aan te gaan!Leeftijd: 22     Haar kleur: Zwart     Haar type: Lang     Provincie: NL: Utrecht     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Sonja?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact