Geile Rijpe Vrouw

Over Geile Rijpe Vrouw

hallo ik ben Anette, ik ben een geile, rijpe vrouw uit Amsterdam die graag een gigolo wil inhuren om haar te verwennen. ik ben op zoek naar een man die goed voor me kan verzorgen en die ik goed kan betalen.

ik ben enthousiast om een man te vinden die me goed kan verwennen en mijn seksuele fantasieën kan vervullen. ik ben ook op zoek naar een man die me kan verwennen met zijn handen, tong en penis. Ik ben op zoek naar iemand die gepassioneerd is en die me goed kan laten genieten van het moment.

Ik ben op zoek naar een man die me lekker kan verwennen met een goede massage, een goede orale seks en een goede seksuele prestatie. ook wil ik dat de man die ik in huurt een goede verzorger is en dat hij me seksuele fantasieën kan vervullen. Ik is bereid om goed te betalen voor deze diensten.

Als je mij wilt verwennen, neem dan contact met me op. Ik ben bereid om een goede betaling te doen voor mijn diensten. Dus als jij een man bent die het waard is om verwend te worden, neem dan contact met me op en laat me lekker genieten van het moment..



Leeftijd: 42     Haar kleur: Blond     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Noord-Holland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Geile Rijpe Vrouw?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact